Aannemer Heerjansdam

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Heerjansdam.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Heerjansdam

Ben je op zoek naar een ervaren aannemer Heerjansdam en omstreken? Van Dorp Bouwgroep is jouw specialist voor een ruime diversiteit aan opdrachten! Als aannemersbedrijf Heerjansdam helpen wij zowel bedrijven (/verenigingen) als particulieren verder met timmer- en bouwklussen.

Onze bouwgroep is enkele jaren geleden opgezet als een eenmanszaak dat gespecialiseerd in timmerwerk was. In de loop der jaren werden onze projecten echter steeds groter en diverser, waardoor wij uiteindelijk zijn uitgegroeid tot een breed dienstverlener. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in het realiseren van overkappingen, maar kunnen wij jou ook verder helpen met een volledige dakrenovatie en totaalonderhoud. Vanuit onze expertise, gecombineerd met de beste bouwmaterialen, kunnen wij jou uitstekend adviseren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen? Vraag dan (via onze website óf telefonisch) vrijblijvend een offerte bij ons aan. Onze vakmensen zullen met jou meekijken naar de verschillende mogelijkheden om zo tot de best-mogelijke oplossing te komen.

Aannemer Heerjansdam nodig?

Van Dorp Bouwgroep is, buiten Heerjansdam, ook werkzaam als aannemersbedrijf Barendrecht, Rotterdam en andere omliggende plaatsen. Vanuit ons hoofdkantoor onder de rook van Rotterdam helpen wij een breed palet van klanten verder met allerlei verschillende klussen. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en hanteren daarom ook altijd een persoonlijke aanpak.

Hierbij hoort natuurlijk ook een duidelijke communicatie. Onze specialisten zullen jou daarom nauwkeurig uitleggen wat de opties zijn en hoe wij te werk zullen gaan om uiteindelijk tot de beste oplossing te komen. Tijdens de voorbereiding van het werk houden wij ook altijd rekening met duurzaamheid; een aspect dat in onze samenleving steeds belangrijker wordt.

Veelgestelde vragen:

Kom direct in contact!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een aannemer Heerjansdam, maar heb je eerst nog wat vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier op onze website óf door even te bellen (of mailen). Onze medewerkers helpen jou graag verder. Tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.