VvE onderhoud

Diverse werkzaamheden mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Planmatig onderhoud en gebouw renovaties 

Wij hebben al enige jaren ervaring met de uitvoering van werkzaamheden aan of in appartementen complexen. Zowel voor woningbouwcorporaties als voor VvE`s. Onze vaklieden weten hoe te communiceren in elke situatie. Naast een puik stukje werk dat wij zullen afleveren staat veiligheid hoog in het vaandel. Alle vaklieden zijn in bezit van VCA – certificaat dit staat voor VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) Checklist Aannemers.

Bij planmatig / project onderhoud denken wij graag mee in de mogelijke bouwkundige oplossingen die geboden kunnen worden. Omdat er momenteel verschillende subsidies zijn op energetische maatregelen zou het een gemiste kans zijn dit niet direct te combineren. Te denken valt aan gevel renovatie met na isoleren van de spouw of dak vervanging met aanbrengen ( extra ) isolatie.

Ook kunnen wij een artist impression voor u maken van bijvoorbeeld een portiek renovatie zodat u en de gebruiker een duidelijk beeld krijgt van de renovatie.

Na het geven van advies bieden wij graag een transparante en open begroting aan u aan. Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Overige diensten