Aannemer Barendrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Barendrecht.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Barendrecht

Aannemer Barendrecht | Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer Barendrecht en omgeving? Van Dorp Bouwgroep is jouw specialist op het gebied van bouwwerken, overkappingen, renovaties, 3D ontwerpen en nog veel meer!

Als aannemersbedrijf Barendrecht (regio Rotterdam) kunnen wij bedrijven, verenigingen én particulieren voorzien van diverse diensten. Zo zijn wij bijvoorbeeld werkzaam op het gebied van totaalonderhoud voor een Vereniging van Eigenaren (VvE), maar helpen wij ook bij het plaatsen van een overkapping bij een particuliere woning. Ons specialistisch team kan jou passend adviseren in de diverse mogelijkheden bij jouw wensen en situatie.

Wacht niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Actief als betrouwbaar aannemer Barendrecht

Als aannemer in Barendrecht is Van Dorp Bouwgroep in eerste instantie begonnen als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren. Na vele projecten te hebben uitgevoerd is onze organisatie inmiddels uitgegroeid tot een breed dienstverlener voor diverse klussen. Vanuit onze ervaring, in combinatie met kwalitatieve producten, kunnen wij onze klanten altijd van een passende oplossing voorzien.

Daarnaast zijn wij ook actief als bouwbedrijf Barendrecht. Enkele werkzaamheden die wij voorheen hebben uitgevoerd zijn dakrenovaties, aan- en verbouw en 3D-ontwerpen. Bovendien is Van Dorp Bouwgroep ook steeds vaker actief in het verduurzamen van woningen en panden. Hierdoor worden de maandelijkse energiekosten aanzienlijk lager.

Veelgestelde vragen:

Offerte? Geheel vrijblijvend!

Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Onze vakmensen zullen eerst professioneel advies geven, waarbij de factoren duurzaamheid en kwaliteit altijd voorop staan.

Van overkapping tot volledige dakrenovatie; alles is mogelijk bij Van Dorp Bouwgroep. Vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan of neem telefonisch contact met ons op. Bij vragen kun je natuurlijk ook altijd eerst even ons contactformulier invullen. Tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.