Vlonder laten maken?

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Diverse soorten vlonders bij Van Dorp Bouwgroep!

Als je op zoek bent naar een aannemersbedrijf voor een vlonder laten maken, dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep in Hendrik-Ido-Ambacht zeker aan het goede adres! Kies voor onze composiet vlonderplanken voor een toekomstbestendige, duurzame vlonder die elke cent van jouw investering waard is.

Onze vlonderplanken behoren tot de absolute top dankzij de perfecte combinatie van 4 elementen. Het is dé ideale en betrouwbare keuze voor zowel particulieren als bedrijven die een vlonder willen laten aanleggen. Geniet van het ongeëvenaarde onderhoudsgemak, de hoogwaardige kwaliteit en het uiterst duurzame, toekomstbestendige design. En dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding die je kunt vinden.

Je kunt kiezen uit een:

  • Kunststof vlonder
  • Houten vlonder

Meer weten over onze organisatie (of dienstverlening) in zijn geheel? Wij vertellen jou graag meer! Neem direct telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen vervolgens spoedig contact met jou opnemen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Laatste vlonder projecten

Vlonder laten maken? Wij staan voor je klaar!

Van Dorp Bouwgroep is jouw betrouwbare partner voor al je vlonderbehoeften. Wat ooit begon als een eenmanszaak in timmerwerk is uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener met expertise in verschillende disciplines.

Voor de uitvoering van de werken hebben we een vast en gemotiveerd team dat nagenoeg al de verschillende werkzaamheden aan kan. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mogelijkheden bespreken? Wij zijn direct bereikbaar!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een vlonder laten maken volgens jouw specifieke wensen? Wacht niet en neem direct telefonisch contact met ons op via 085 071 28 68. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd even mailen naar info@vandorpbouwgroep.nl.

Onze medewerkers staan graag voor je klaar om een oplossing voor jouw vraagstuk te vinden!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen