Vastgoed renovatie

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Vastgoed renovatie door Van Dorp Bouwgroep!

Ben je een vastgoedbeheerder en op zoek naar een aannemersbedrijf die jou kan ondersteunen op het gebied van vastgoed renovatie? Dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep helemaal aan het juiste adres!

Van bescheiden timmerbedrijf tot veelzijdige dienstverlener: Van Dorp Bouwgroep is uitgegroeid tot dé expert op het gebied van onderhoud, renovatie, bouw en verbouwingen. Met een uitgebreid scala aan disciplines bieden wij oplossingen voor beheerders van vastgoed (waaronder VvE’s) en leveren wij indien gewenst complete turn-key projecten. Ons toegewijde en ervaren team kan vrijwel alle werkzaamheden uitvoeren en met de expertise van onze vaste leveranciers voorzien wij in specialistische producten.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jouw vastgoed kunnen betekenen? Vraag dan (via onze website óf telefonisch) vrijblijvend een offerte bij ons aan. Onze vakmensen zullen met jou meekijken naar de diverse mogelijkheden om zo tot de beste oplossing te komen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Vastgoed renovatie? Wij zijn jouw ervaren partner!

Of het nu gaat om het upgraden van bestaande panden tot eigentijdse pareltjes of het transformeren van verouderde gebouwen tot moderne en functionele ruimtes; wij beschikken over de expertise en ervaring om jouw project succesvol uit te voeren. Ons toegewijde team van vakmensen staat garant voor hoogwaardige renovaties, waarbij we elke fase, van de gedetailleerde planning tot de vlekkeloze oplevering, nauwkeurig beheren.

Met onze diepgaande kennis van de nieuwste technieken en materialen creëren we een duurzame en eigentijdse uitstraling voor het vastgoed dat in jouw beheer is. Vertrouw op ons aannemersbedrijf voor professionele, efficiënte en op-maat-gemaakte vastgoedrenovaties die al jouw verwachtingen overtreffen.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kom in contact met Van Dorp Bouwgroep!

Hebben wij jou verder kunnen helpen in jouw zoektocht naar een partner voor vastgoed renovatie en/of heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met onze specialisten op door te mailen naar info@vandorpbouwgroep.nl of door te bellen naar 085 071 28 68. Uiteraard kun je ook altijd een vrijblijvende, zakelijke offerte aanvragen door hier te klikken.

Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep uit Hendrik-Ido-Ambacht!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen