Uitbouw plaatsen

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Uitbouw plaatsen? Van Dorp Bouwgroep!

Op zoek naar een ervaren partij voor een uitbouw plaatsen? Wij, Van Dorp Bouwgroep, helpen jou graag verder met een passende oplossing voor jouw wensen. Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij al vele woningen in regio Rotterdam, de Drechtsteden en de Hoeksche Waard kunnen voorzien van een uitbouw.

Van Dorp Bouwgroep begon als een eenmanszaak in timmerwerk voor zowel bedrijven als particulieren, maar groeide al snel uit tot een veelzijdige dienstverlener. Met onze ruime ervaring en hoogwaardige producten bieden we altijd een passende oplossing aan onze klanten. Naast ons werk als aannemer uitbouw realiseren we ook diverse bouwprojecten, waaronder dakrenovaties, aan- en verbouwingen, en 3D-ontwerpen. Bovendien streven we ernaar woningen en gebouwen te verduurzamen, wat leidt tot aanzienlijke verlaging van de maandelijkse energiekosten.

Wacht niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Laatste uitbouw projecten

Een uitbouw? Kies voor onze vakmensen!

Bij Van Dorp Bouwgroep begrijpen we dat je jouw woning zo ruimtelijk mogelijk wilt insteken. Daarom willen we je graag laten kennismaken met de voordelen van een uitbouw. Met onze uitstekende vakmanschap en jarenlange ervaring kunnen wij de perfecte uitbouw voor jouw woning realiseren. Of je nu droomt van een ruime keuken, een extra slaapkamer of een uitnodigende woonkamer; wij staan voor je klaar om jouw uitbouw woning waar te maken.

Ons deskundig team zal zorgen voor een naadloze integratie met je huidige woning, het gebruik van hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. Vertrouw op Van Dorp Bouwgroep om jouw leefruimte te vergroten en te genieten van een prachtige, functionele uitbouw die perfect past bij jouw levensstijl.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Voor de uitvoering van de werken hebben we een vast en gemotiveerd team dat nagenoeg al de verschillende werkzaamheden aan kan. Daarbij hebben we de knowhow van onze vaste leveranciers die de specialistische producten leveren.

Van Dorp Bouwgroep:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klaten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de kosten voor een uitbouw?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een uitbouw plaatsen voor jouw woning en wil je meer inzicht in de kosten? Vul dan het offerteformulier op onze website in, zodat wij een voorstel op maat kunnen maken voor jouw wensen. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep uit Hendrik-Ido-Ambacht!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen