Overkapping laten maken?

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Overkapping laten maken? Van Dorp Bouwgroep!

Zoek je een aannemer voor een overkapping laten maken in regio Rotterdam, Dordrecht of de Hoeksche Waard? Zoek niet verder: je bent bij Van Dorp Bouwgroep namelijk helemaal aan het juiste adres!

Je profiteert van diverse voordelen met een overkapping laten bouwen bij Van Dorp Bouwgroep. Als aannemersbedrijf, dat actief is in Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Rotterdam en alle omliggende plaatsen, hebben wij al vele particulieren verder kunnen helpen met een overkapping die niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact op voor een gericht advies of inzicht in de mogelijkheden en/of kosten.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Laatste overkapping projecten

Overkapping laten maken? Profiteer van ruime keuze!

Ontdek de perfecte overkapping voor jouw specifieke behoeften. Bij ons aannemersbedrijf bieden we een breed scala aan overkappingen die geschikt zijn voor elke omgeving en doel. Wil je genieten van je terras, weer of geen weer? Onze terrasoverkappingen bieden bescherming tegen regen, zon en alle andere weersomstandigheden, zodat je het hele jaar door buiten kunt zijn. Heb je een veilige plek nodig voor je voertuigen? Onze carports bieden optimale bescherming tegen de elementen.

Creëer een prachtige architectonische toevoeging aan je tuin met onze elegante pergola’s. Of overweeg je een veranda voor extra leefruimte en bescherming tegen zon en regen? Onze veranda’s zijn dé perfecte keuze. Voor degenen die groen willen leven, hebben we serres die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en ruimte voor plantengroei. En als je op zoek bent naar schaduw boven ramen, deuren of terrassen, bekijk dan onze veelzijdige luifels. Kortom: wij beschikken over ruime mogelijkheden voor een overkapping Rotterdam en omgeving. Staat jouw gewenste overkapping er niet tussen? Twijfel niet om even contact met ons op te nemen over jouw wensen!

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Voor de uitvoering van de werken hebben we een vast en gemotiveerd team dat nagenoeg al de verschillende werkzaamheden aan kan. Daarbij hebben we de knowhow van onze vaste leveranciers die de specialistische producten leveren.

Van Dorp Bouwgroep:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen? Wij zijn direct bereikbaar!

Kunnen wij jou verder helpen met een dakkapel laten plaatsen en/of heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op via info@vandorpbouwgroep.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken via het volgende telefoonnummer: 085 071 28 68.

Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen