Dakkapel plaatsen

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Dakkapel laten plaatsen? Van Dorp Bouwgroep!

Wil je een dakkapel laten plaatsen in regio Rotterdam, Drechtsteden of in één van de omliggende regio’s? Dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep uit Hendrik-Ido-Ambacht zeker aan het goede adres!

Vanaf de bescheiden start als een individuele ambachtsman, gespecialiseerd in timmerwerk voor zowel bedrijven als particulieren, hebben we onszelf in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een veelzijdige dienstverlener met een breed scala aan expertise. Onze vaardigheden strekken zich uit tot bijvoorbeeld het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden voor Verenigingen van Eigenaren, het renoveren en bouwen van woningen, het realiseren van een uitbouw of aanbouw en natuurlijk ook het plaatsen van een dakkapel.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen in jouw zoektocht naar een dakkapel? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan door hier te klikken. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Laatste dakkapel projecten

Dakkapel laten plaatsen? Wij zijn jouw specialist!

Een dakkapel is een waardevolle investering voor elke woning. Het biedt aanzienlijk meer ruimte en comfort, waardoor de leefruimte vergroot en de functionaliteit verbeterd wordt. Daarnaast zorgt een dakkapel voor extra natuurlijk lichtinval, waardoor de zolderverdieping transformeert tot een aangename en lichte ruimte. Dit heeft niet alleen een positief effect op het humeur, maar bespaart ook energie door de verminderde behoefte aan kunstmatige verlichting.

Bovendien draagt een goed geplaatste dakkapel bij aan de uitstraling van het huis en vergroot het de aantrekkelijkheid en marktwaarde ervan. Ga voor een aannemer dakkapel Rotterdam en omgeving en kies voor Van Dorp Bouwgroep!

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Voor de uitvoering van de werken hebben we een vast en gemotiveerd team dat nagenoeg al de verschillende werkzaamheden aan kan. Daarbij hebben we de knowhow van onze vaste leveranciers die de specialistische producten leveren.

Van Dorp Bouwgroep:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen? Wij zijn direct bereikbaar!

Kunnen wij jou verder helpen met een dakkapel laten plaatsen en/of heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op via info@vandorpbouwgroep.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken via het volgende telefoonnummer: 085 071 28 68.

Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen