Bouwbedrijf Sliedrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Sliedrecht.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Bouwbedrijf Sliedrecht? Van Dorp Bouwgroep!

Zoek je een professioneel bouwbedrijf Sliedrecht en de omliggende regio? Zoek niet verder en maak kennis met Van Dorp Bouwgroep! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor diverse bouw- en klusprojecten.
Hoewel ons bedrijf oorspronkelijk begon als een bescheiden eenmanszaak in timmerwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand bouwbedrijf met een breed scala aan expertises. Of je nu een particulier bent of een bedrijfspand beheert; wij bieden op-maat-gemaakte bouw- en klusdiensten die aan al jouw wensen voldoen. Op onze website presenteren we met trots diverse succesvolle projecten, zodat je een goed beeld krijgt van ons uitstekende vakmanschap.

Ben je benieuwd naar hoe wij jouw specifieke wensen kunnen vervullen? Aarzel niet langer en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Bij Van Dorp Bouwgroep streven we naar niets minder dan het verwezenlijken van jouw bouwdromen!

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Kies voor ons betrouwbaar bouwbedrijf Sliedrecht en regio!

Bij Van Dorp Bouwgroep gaan we verder dan simpelweg standaardoplossingen aanbieden; we streven naar een breed scala aan diensten om aan al jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een dakrenovatie, schilderwerk of de bouw van een overkapping; ons ervaren team staat paraat om jouw project tot een succes te maken. Duurzaamheid is een kernwaarde die we in al onze werkzaamheden integreren, omdat we geloven in het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.

Ontdek moeiteloos de gewenste dienst in ons overzichtelijke hoofdmenu dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Of het nu om een particulier project of een zakelijke onderneming gaat; we hebben de expertise en ervaring om aan jouw verwachtingen te voldoen. Onze vakmensen werken exclusief met hoogwaardige materialen en gebruiken hun uitgebreide kennis tijdens jouw project.

Wat ons uniek maakt ten opzichte van onze concurrenten, is onze persoonlijke benadering. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en werken nauw met je samen om de beste maatwerkoplossingen te vinden. Onze tevreden klanten getuigen herhaaldelijk van de succesvolle resultaten die we hebben behaald.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd geworden?

Wil je meer weten over de vakmensen bij ons bouwbedrijf Sliedrecht of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor aanvullende informatie! We zijn bereikbaar via zowel telefoon als e-mail.

We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen