Bouwbedrijf Rotterdam

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Rotterdam.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf Rotterdam en omgeving voor jouw bouwproject en/of renovatie? Bij Van Dorp Bouwgroep zijn we er om je te ondersteunen met deskundig advies en de uitvoering van diverse projecten!

Onze reputatie als toonaangevend bouwbedrijf in Rotterdam en de nabije regio is ongeëvenaard. Wij hebben expertise in verschillende diensten, waaronder bijvoorbeeld dakrenovaties, overkappingen, nieuwbouwprojecten en renovaties van bestaande gebouwen. Daarnaast blinken we uit in het ontwerpen van gedetailleerde 3D-plannen om projecten tot leven te brengen. Onze inzet reikt echter verder dan alleen de bouw. Wij hebben ons gericht op het verduurzamen van zowel woningen als bedrijfspanden, wat resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten voor onze klanten.

Als jouw specifieke project hier niet wordt genoemd, maak je dan geen zorgen! Onze diensten zijn veelzijdig en we staan klaar om de mogelijkheden met je te bespreken. Klik hier om met ons in contact te komen.

Vakkundig bouwbedrijf Rotterdam en omstreken!

Van origine opgericht als een eenmanszaak met specialisatie in timmerwerk, heeft Van Dorp Bouwgroep zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bedrijf voor vastgoedonderhoud met diverse specialisaties. Of je nu een kleine schilderklus hebt of een omvangrijke dakrenovatie nodig hebt voor een Vereniging van Eigenaren (VvE); wij zijn beschikbaar om de meest optimale oplossing te bieden die aansluit bij jouw specifieke wensen. Navigeer eenvoudig naar de gewenste dienst via het hoofdmenu op onze website.

Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Hendrik-Ido-Ambacht, zijn we als bouwbedrijf actief in geheel Rotterdam en de omliggende gemeenten. We voeren al onze opdrachten uit met hoogwaardige materialen en vertrouwen op de ervaring en expertise van onze vakmensen om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Veelgestelde vragen:

Wil je in contact komen?

Kunnen wij iets voor jouw project betekenen en/of heb je nog vragen met betrekking tot ons aanbod, het bouwbedrijf Rotterdam óf onze teamleden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor extra informatie. We zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website, telefonisch of per e-mail.

Indien je direct een vrijblijvende prijsopgave wenst voor jouw bouwproject in Rotterdam, dan staan we klaar om je verder te ondersteunen. We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen ontvangen bij Van Dorp Bouwgroep en gezamenlijk jouw project tot een succes te maken!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.