Bouwbedrijf Ridderkerk

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Bouwbedrijf Dordrecht? Van Dorp Bouwgroep!

Op zoek naar een professioneel bouwbedrijf Ridderkerk en omstreken? Zoek niet verder dan Van Dorp Bouwgroep! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor diverse bouw- en klusprojecten.

Ons bedrijf heeft zijn roots in een bescheiden timmerwerk eenmanszaak, maar is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend aannemersbedrijf met een scala aan disciplines. Of je nu een particulier bent of een bedrijfseigenaar; we leveren op-maat-gemaakte klusdiensten die aan al je wensen voldoen. Met trots presenteren we diverse succesvolle projecten op onze website, zodat je een idee krijgt van onze uitstekende vakmanschap.

Benieuwd naar hoe wij jouw specifieke wensen kunnen vervullen? Aarzel niet langer en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Bij Van Dorp Bouwgroep streven we naar niets minder dan het waarmaken van jouw bouwdromen!

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Wij zijn jouw specialistisch bouwbedrijf Ridderkerk!

Bij Van Dorp Bouwgroep gaan we verder dan alleen een standaardoplossing; we bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een dakrenovatie, schilderwerk, of het bouwen van een overkapping; ons deskundige team staat klaar om jouw project tot een succes te maken. Duurzaamheid is een kernwaarde die we in al onze werkzaamheden integreren, omdat we geloven in het creëren van langdurige en milieuvriendelijke oplossingen.

Navigeer eenvoudig door ons hoofdmenu om de gewenste dienst te vinden die aansluit bij jouw behoeften. Of het nu om een particulier project of een zakelijke onderneming gaat; we hebben de expertise en ervaring om aan jouw verwachtingen te voldoen. Onze vakmensen werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en stellen hun uitgebreide kennis ten dienste van jouw project.

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten is onze persoonlijke benadering. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en werken nauw met je samen om de beste maatwerkoplossingen te vinden. Onze tevreden klanten getuigen keer op keer van de succesvolle resultaten die we hebben behaald.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar de vakmensen bij ons bouwbedrijf Ridderkerk en/of heb je nog vragen voor ons? Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie! Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen