Bouwbedrijf Gorinchem

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Gorinchem.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Bouwbedrijf Gorinchem? Van Dorp Bouwgroep!

Overweeg je om een bouwbedrijf Gorinchem en omgeving in te zetten voor je bouwproject of renovatie? Bij Bouwgroep Van Dorp staan we altijd paraat om je te voorzien van deskundig advies en de uitvoering van diverse projecten!

Bij ons ligt de nadruk op vakmanschap en klantgerichtheid. Of je nu nadenkt over een nieuwbouwproject, renovatie, verbouwing of onderhoudswerkzaamheden in de regio Gorinchem; ons ervaren team staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken. We streven ernaar om hoogwaardige resultaten te behalen binnen de vastgestelde deadlines en budgetten. Jouw visie staat bij ons centraal en we bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat jouw project succesvol wordt afgerond.

Twijfel niet om ons vandaag nog een e-mail te sturen over jouw beoogde bouw- of klusproject in Gorinchem óf bel direct met een van onze medewerkers. Ons enthousiaste team staat klaar om je verder te ondersteunen!

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Van Dorp Bouwgroep als bouwbedrijf Gorinchem

Met ruime ervaring in de omgeving van Gorinchem zijn we uitstekend op de hoogte van de bouwvoorschriften en regelgeving in deze regio. Ons netwerk bestaande uit betrouwbare leveranciers en samenwerkingspartners in de bouw draagt bij aan een soepel verloop van jouw project. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan staan wij paraat om dit snel en doeltreffend op te lossen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Of je nu bezig bent met de bouw van een nieuw huis, de renovatie van je huidige woning óf het uitvoeren van kleine klussen; ons team staat voor je klaar. Wij waarborgen het gebruik van hoogwaardige materialen en passen moderne bouwtechnieken toe om te voldoen aan de strengste normen. Gedurende het bouwproces houden wij je nauwlettend op de hoogte en streven ernaar het project voor jou betaalbaar te maken, zonder concessies te doen aan de algehele kwaliteit. Wel zo fijn, toch?

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Met Van Dorp Bouwgroep heb je de mogelijkheid om uiteenlopende projecten te verwezenlijken. Overweeg je bijvoorbeeld een fraaie overkapping voor je terras of denk je eraan om je dak volledig te renoveren? Een offerte aanvragen is eenvoudig via onze website of je kunt ons bellen voor meer informatie over onze diensten als bouwbedrijf Gorinchem.

Heb je nog vragen? Maak gebruik van ons handige contactformulier om deze te stellen of stuur ons een e-mail. Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen