Bouwbedrijf Dordrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Bouwbedrijf Dordrecht? Van Dorp Bouwgroep!

Welkom bij ons bouwbedrijf Dordrecht en omgeving! Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van een dakkapel, overkappingen en/of andere bouwprojecten? Zoek niet verder! Bij Van Dorp Bouwgroep ben je zeker aan het juiste adres.

Wij zijn een ervaren bouwgroep met een passie voor vakmanschap en tevreden klanten. Ons team van professionals staat klaar om jouw bouw- en klusdromen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een dakkapel voor extra ruimte en licht op zolder, een prachtige overkapping in de tuin om optimaal te genieten van het buitenleven óf andere bouwprojecten; wij zorgen voor een resultaat dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Ben je benieuwd naar wat wij specifiek voor jouw situatie kunnen betekenen? Twijfel dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via onze website. Onze specialisten staan klaar om samen met jou de verschillende mogelijkheden te bespreken die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Kies voor ons ervaren bouwbedrijf Dordrecht en regio

Maar waarom zou je nu juist voor Van Dorp Bouwgroep moeten kiezen als bouwbedrijf Dordrecht? Allereerst hebben wij jarenlange ervaring in het vak. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige expertise om elk project tot een succesvol einde te brengen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en gaan dan ook altijd voor duurzame oplossingen waar je lang van kunt genieten.

Daarnaast streven wij naar een uitstekende klantenservice. Jouw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Wij luisteren naar jou en denken met je mee, zodat het eindresultaat volledig aansluit bij jouw smaak en budget. Ons bouwbedrijf staat bekend om zijn transparante communicatie en heldere afspraken. Geen verrassingen achteraf, maar een duidelijke en eerlijke aanpak van begin tot eind.

Als bouwbedrijf in regio Dordrecht (en met een duurzaam kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht) hebben wij al vele tevreden klanten mogen helpen. Onze projecten variëren van kleine verbouwingen tot grootschalige renovaties en nieuwbouwprojecten. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw bouwplannen efficiënt realiseren, met oog voor detail en afwerking.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kom in contact

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een ervaren bouwbedrijf Dordrecht? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen maken we van jouw bouwproject een succes!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen