Aannemingsbedrijf Dordrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemingsbedrijf Dordrecht? Van Dorp Bouwgroep!

Ontdek en realiseer jouw bouwdromen met ons aannemingsbedrijf Dordrecht en regio! Als vertrouwde partner voor dakkapellen, overkappingen en nog vele andere bouwprojecten hoef je niet meer verder te zoeken. Bij Van Dorp Bouwgroep bieden we namelijk vakmanschap en tevredenheid als geen ander.

Ons ervaren aannemingsbedrijf, met een kantoor gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, zet zich vol passie in om jouw bouw- en klusideeën werkelijkheid te laten worden. Of je nu extra ruimte en licht op zolder wilt met een prachtige dakkapel, heerlijk wilt genieten van het buitenleven onder een fraaie overkapping in de tuin of juist andere bouwprojecten wilt verwezenlijken; wij leveren resultaten die jouw verwachtingen overtreffen.

Nieuwsgierig naar wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Twijfel niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze website. Bij Van Dorp Bouwgroep gaan we voor niets minder dan jouw bouwdromen verwezenlijken!

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Uitgebreide dienstverlening bij ons aannemingsbedrijf Dordrecht

Kiezen voor Van Dorp Bouwgroep als jouw aannemingsbedrijf Dordrecht is een logische keuze en we zullen je precies uitleggen waarom. Met een schat aan jarenlange ervaring in het vak en goed opgeleide vakmensen garanderen wij dat elk project een succesvol einde bereikt. Onze focus op kwaliteit leidt tot duurzame oplossingen voor de lange termijn.

Daarnaast staat ook klantenservice hoog bij ons in het vaandel. Jouw wensen en behoeften zijn onze prioriteit. We nemen de tijd om naar je te luisteren en met je mee te denken, zodat het eindresultaat volledig aansluit bij jouw smaak en budget. Geen verrassingen achteraf, maar een duidelijke en eerlijke aanpak van begin tot eind.

Ons aannemingsbedrijf heeft zijn sporen verdiend in regio Dordrecht met ons duurzame kantoor gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Talloze tevreden klanten hebben wij al mogen helpen met projecten variërend van kleine verbouwingen tot grootschalige renovaties en nieuwbouwprojecten. Met onze expertise kunnen wij jouw bouwplannen efficiënt realiseren, met oog voor detail en een voortreffelijke afwerking.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over onze rol als aannemingsbedrijf Dordrecht en/of kunnen wij je nog ergens anders mee verder helpen? Wacht niet en neem direct (telefonisch) contact met ons op om een medewerker te spreken. Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen