Aannemer Zwijndrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Zwijndrecht.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Zwijndrecht

Direct op zoek naar een aannemer Zwijndrecht en omstreken? Van Dorp Bouwgroep beschikt over meerdere specialismen om jouw klus te realiseren! Profiteer direct van jarenlange ervaring en maatwerk oplossingen voor jouw pand of woning.

Werkzaam vanuit ons hoofdkantoor (onder de rook van Rotterdam) zorgen wij ervoor dat een breed palet van klussen gerealiseerd kan worden. Dit doen wij niet slechts voor bedrijven en verenigingen, maar ook voor particulieren. Als aannemersbedrijf Zwijndrecht en omliggende plaatsen voeren onze vakmensen klussen uit met de nieuwste en beste materialen.

Meer weten over onze organisatie (of dienstverlening) in zijn geheel? Wij vertellen jou graag meer! Neem direct telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen vervolgens spoedig contact met jou opnemen.

Aannemer Zwijndrecht gezocht? Van Dorp Bouwgroep!

Ons aannemersbedrijf Zwijndrecht en omgeving is enkele jaren geleden opgezet als een eenmanszaak, dat in eerste instantie slechts gespecialiseerd in timmerwerk was. Echter werden onze projecten na verloop van tijd steeds uitgebreider en zo zijn wij uiteindelijk uitgegroeid tot een ambitieuze bouwgroep met diverse disciplines. Enkele uitgevoerde projecten bekijken? Klik dan hier om een aantal projecten te bekijken,

Voor onze vakmensen is geen aanvraag te gek. Of het nu gaat om een volledige dakrenovatie van jouw pand of woning óf om het plaatsen van een overkapping; wij helpen jou graag verder vanuit onze expertise! Daarnaast kunnen wij jou ook verder helpen met een 3D visualisatie, houtrotsanering en nog veel meer. Neem gerust even een kijkje naar ons totaalpakket van diensten in het hoofdmenu van onze website.

Veelgestelde vragen:

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Meteen meer informatie krijgen over onze tarieven als aannemer Zwijndrecht voor jouw specifieke opdracht? Wacht niet en vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dit kun je doen via het formulier op onze website óf door direct even te bellen met een van specialisten. Wij staan jou graag te woord over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.