Aannemer Werkendam

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Werkendam? Van Dorp Bouwgroep!

Wil je graag hulp bij een bouwproject of -klus en zoek je daarom naar een aannemer Werkendam en omstreken? Van Dorp Bouwgroep helpt je graag verder! Onze expertise is in de afgelopen jaren erg uitgebreid, waardoor wij diverse projecten kunnen realiseren.

Onze vestiging bevindt zich in Hendrik-Ido-Ambacht en we bieden op-maat-gemaakte klusdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Wat ooit begon als een ambitieuze eenmanszaak in timmerwerk, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een toonaangevend aannemersbedrijf met diverse specialisaties. Op onze website kun je talloze voorbeelden vinden van onze afgeronde projecten. Of je nu op zoek bent naar uitgebreid onderhoud voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) of overweegt isolatie in je huis te laten aanbrengen; Van Dorp Bouwgroep is de specialistische aannemer die je zoekt.

Direct in contact komen over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om even te bellen naar ons algemene nummer of vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen je zo snel mogelijk verder helpen!

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Waarom ons bedrijf als aannemer Werkendam kiezen?

Bij Van Dorp Bouwgroep willen we al je wensen vervullen met onze diverse oplossingen. Of je nu behoefte hebt aan dakrenovatie, schilderwerk, of een nieuwe overkapping; we staan altijd voor je klaar. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel en is het een belangrijk aspect van ons werk.

Op onze website kun je eenvoudig de gewenste dienst vinden via het overzichtelijke hoofdmenu, die afgestemd is op jouw specifieke behoeften. We voeren projecten uit met hoogwaardige materialen en maken gebruik van de uitgebreide ervaring en kennis van onze vakmensen. Door nauw samen te werken met onze klanten streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te vinden die passen bij hun unieke situatie. Onze persoonlijke aanpak hierbij is keer op keer succesvol gebleken en wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een offerte!

Wil je direct meer weten over onze tarieven als aannemer Werkendam voor jouw specifieke project? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier op onze website of neem direct contact op met een van onze experts.

We staan graag klaar om je te voorzien van informatie over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Hopelijk snel tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen