Aannemer Vlaardingen

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Vlaardingen? Van Dorp Bouwgroep!

Ben je op zoek naar een ervaren aannemer Vlaardingen en de nabijgelegen regio? Zoek niet verder, want Van Dorp Bouwgroep staat klaar om van jouw project een succes te maken! Wij begeleiden bij diverse bouw- en klusprojecten en voorzien de realisatie.

Bij ons draait alles om vakmanschap. Als lokale aannemer begrijpen we de unieke behoeften en verlangens van onze klanten in Vlaardingen en de omliggende gemeenten. Of je nu een nieuwbouwproject, renovatie, verbouwing, of onderhoudswerkzaamheden plant; ons ervaren team staat klaar om je dromen te verwezenlijken. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten, binnen de afgesproken deadlines en budgetten. Jouw visie staat bij ons voorop en we bieden professioneel advies om je project tot een succes te maken.

Laat ons je partner zijn bij je volgende bouwuitdaging. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Van Dorp Bouwgroep als aannemer Vlaardingen inzetten?

Onze organisatie heeft haar hoofdkantoor strategisch gepositioneerd nabij Rotterdam, wat fungeert als het centrale knooppunt voor al onze activiteiten. Vanuit deze gunstige locatie streven wij ernaar om een breed scala aan opdrachten tot werkelijkheid te maken. Onze dienstverlening is niet beperkt tot bedrijven en verenigingen; wij bieden ook particulieren hoogwaardige service.

Als vooraanstaand aannemersbedrijf, in de regio rond Vlaardingen, onderscheiden onze vakmensen zich door hun uitgebreide kennis en ongekende toewijding. Ze maken gebruik van de nieuwste en meest hoogwaardige materialen om elke opdracht tot in de kleinste details te realiseren. Of het nu gaat om bouwprojecten, renovaties, of gespecialiseerde constructiewerkzaamheden; wij staan garant voor kwaliteit en professionaliteit in al onze projecten. Bovendien verliezen we hierbij nooit het belang van duurzaamheid uit het oog.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag jouw offerte aan

Bij Van Dorp Bouwgroep zijn de opties bijna eindeloos. Of je nu droomt van een prachtige terrasoverkapping óf juist overweegt om je dak volledig te renoveren. Vraag gerust een offerte aan via onze website of neem telefonisch contact op voor meer informatie over onze diensten als aannemer Vlaardingen.

Heb je vragen? Gebruik ons handige contactformulier. We verwelkomen je graag bij Van Dorp Bouwgroep: jouw partner voor kwalitatieve bouwprojecten en diverse kluswerkzaamheden!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen