Aannemer Strijen

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Capelle aan den IJssel? Van Dorp Bouwgroep!

Wil je graag een aannemer Strijen en regio inzetten voor jouw bouwproject of klus? Wij, Van Dorp Bouwgroep, staan graag voor jou klaar en kunnen jou verder helpen met professioneel advies en de realisatie van diverse projecten.

Wij beschikken over een uitstekende reputatie als vooraanstaand aannemersbedrijf in Strijen en de omliggende regio. Onze specialisaties omvatten een breed scala aan diensten, waaronder dakrenovaties, overkappingen, de realisatie van nieuwe gebouwen en de renovatie van bestaande panden. Bovendien excelleren we in het creëren van gedetailleerde
3D-ontwerpen die onze projecten tot leven brengen. Onze inzet reikt echter verder dan alleen bouwen. Wij hebben ons met vastberadenheid gericht op het verduurzamen van zowel woningen als bedrijfspanden. Het resultaat hiervan is merkbaar in de aanzienlijk lagere energiekosten die onze klanten ervaren.

Staat jouw klus of project hier niet tussen? Geen zorgen! Onze dienstverlening is erg divers en wij staan dan ook graag voor jou klaar om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om met ons in contact te komen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Ervaren aannemer Strijen? Van Dorp Bouwgroep!

Onze organisatie is ooit gestart als een eenmanszaak, gespecialiseerd in timmerwerk. Maar in de loop der jaren heeft Van Dorp Bouwgroep zich ontwikkeld tot een vastgoedonderhoudsbedrijf met diverse expertisegebieden. Of je nu een particuliere
schilderklus hebt of een dakrenovatie nodig hebt voor een Vereniging van Eigenaren (VvE), wij staan klaar om je de best mogelijke oplossing te bieden. Je kunt eenvoudig naar de gewenste dienst voor jouw situatie navigeren via het hoofdmenu.

Hoewel ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht is gevestigd, zijn we ook actief als aannemer in Strijen, Oud-Beijerland, Numansdorp en verschillende andere dorpen in de Hoeksche Waard. We voeren al onze opdrachten uit met hoogwaardige materialen en vertrouwen op de ervaring en expertise van onze vakmensen om kwaliteit te leveren.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang nu jouw offerte!

Heb je nog vragen over ons aanbod, onze organisatie of onze teamleden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of door ons simpelweg even op te bellen of te mailen.

Als je liever direct een offerte wilt ontvangen voor een klus als aannemer Strijen, dan kun je bij ons vrijblijvend een prijsvoorstel aanvragen. We staan klaar om je verder te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen