Aannemer Sliedrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Sliedrecht? Van Dorp Bouwgroep!

Zoek je naar een betrouwbare aannemer Sliedrecht en de nabije omgeving? Dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep zeker aan het goede adres!

Wij zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en bieden op maat gemaakte klusdiensten aan particulieren en bedrijven. Wat ooit begon als een ambitieuze eenmanszaak in timmerwerk is nu uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf met diverse specialisaties. Op onze website vind je talloze voorbeelden van onze voltooide projecten. Of je nu behoefte hebt aan totaalonderhoud voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) of isolatie wilt laten plaatsen in je woning; Van Dorp Bouwgroep is dé specialist die je zoekt!

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen en direct inzicht in de kosten van jouw klus? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier op onze website of bel direct met een van onze medewerkers.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Van Dorp Bouwgroep als aannemer Sliedrecht

Bij Van Dorp Bouwgroep streven we ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen door middel van een breed scala aan oplossingen. Of je nu een dakrenovatie, schilderwerk of een overkapping nodig hebt, wij staan altijd paraat om je van dienst te zijn. Duurzaamheid is een kernwaarde die we in al onze werkzaamheden centraal stellen. Op onze website kun je via het overzichtelijke hoofdmenu gemakkelijk de gewenste dienst vinden die perfect aansluit op jouw specifieke situatie.

Wij voeren onze klussen uit met hoogwaardige materialen en maken gebruik van de uitgebreide ervaring en kennis van onze vakmensen. Door nauw samen te werken met onze klanten, streven we ernaar om de beste oplossingen te vinden die aansluiten bij hun unieke situatie. Onze persoonlijke benadering is keer op keer succesvol gebleken en wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag in contact komen?

Meer informatie over onze rol als aannemer Sliedrecht en ben je wellicht al geïnteresseerd in het bespreken van de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Graag snel tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen