Aannemer Rotterdam Hillegersberg

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Rotterdam Hillegersberg? Van Dorp Bouwgroep!

Overweeg je een aannemer Rotterdam Hillegersberg en omgeving voor jouw bouwproject of renovatie? Bij Van Dorp Bouwgroep staan we graag voor je klaar om je te assisteren met professioneel advies en de realisatie van diverse projecten!

Onze reputatie als vooraanstaand aannemersbedrijf in Rotterdam Hillegersberg en de aangrenzende regio is ongeëvenaard. We hebben expertise in diverse diensten, zoals dakrenovaties, overkappingen, nieuwbouwprojecten en renovaties van bestaande gebouwen. Bovendien excelleren we in het ontwerpen van gedetailleerde 3D-plannen om projecten tot leven te brengen. Onze inspanningen gaan echter verder dan alleen de bouw. We hebben ons toegewijd aan het verduurzamen van zowel woningen als bedrijfspanden, wat resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten voor onze klanten.

Als jouw specifieke project hier niet genoemd wordt, maak je dan geen zorgen! Onze diensten zijn veelzijdig en we zijn er om de mogelijkheden met je te bespreken. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Ervaren aannemer in Rotterdam Hillegersberg en regio

Oorspronkelijk gestart als eenmanszaak met expertise in timmerwerk, heeft Van Dorp Bouwgroep zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vastgoedonderhoudsbedrijf met diverse specialisaties. Of je nu een kleine schilderklus hebt of een grootschalige dakrenovatie nodig hebt voor een Vereniging van Eigenaren (VvE); wij zijn er om de best mogelijke oplossing te bieden die bij jouw wensen aansluit. Navigeer eenvoudig naar de gewenste dienst via het hoofdmenu op onze website.

Hoewel ons hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd is, zijn we actief als aannemer in Rotterdam Hillegersberg, Kralingen, Schiebroek en verschillende andere omliggende gemeenten. We voeren al onze opdrachten uit met hoogwaardige materialen en vertrouwen op de ervaring en expertise van onze vakmensen om kwaliteit te garanderen.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag in contact komen?

Heb je nog vragen over ons aanbod, onze organisatie of onze teamleden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, telefonisch of per e-mail.

Indien je direct een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor je project als aannemer in Rotterdam Hillegersberg, staan we klaar om je verder te helpen. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Van Dorp Bouwgroep en om van jouw project een succes te maken!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen