Aannemer Ridderkerk

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Ridderkerk? Van Dorp Bouwgroep!

Op zoek naar een betrouwbare aannemer Ridderkerk en omstreken? Bij Van Dorp Bouwgroep ben je aan het juiste adres!

Ons bedrijf, gevestigd in de buurt van Ridderkerk, biedt op maat gemaakte klusdiensten aan zowel particulieren als bedrijven. We begonnen als een ambitieuze eenmanszaak in timmerwerk en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot aannemersbedrijf met diverse disciplines. Neem gerust een kijkje op onze website voor voorbeelden van onze projecten. Of je nu een totaalonderhoud voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) nodig hebt of isolatie wilt laten plaatsen in je woning; Van Dorp Bouwgroep is de specialist die je zoekt!

Wil je direct inzicht in de kosten voor jouw klus? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Je kunt het offerteformulier op onze website invullen of bellen met een van onze medewerkers.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Kies Van Dorp Bouwgroep als jouw aannemer Ridderkerk!

Bij Van Dorp Bouwgroep bieden wij een breed scala aan oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu een dakrenovatie, schilderwerk of een overkapping nodig hebt, wij staan voor je klaar. Onze focus op duurzaamheid is een integraal onderdeel van al onze werkzaamheden. Door het hoofdmenu te gebruiken, kun je gemakkelijk de gewenste dienst vinden die aansluit bij jouw specifieke situatie.

Onze klussen worden uitgevoerd met alleen de beste materialen en profiteren van de uitgebreide ervaring en kennis van onze vakmensen. We werken nauw samen met onze klanten om de beste oplossingen te vinden die passen bij hun unieke situatie. Onze persoonlijke benadering heeft zich herhaaldelijk bewezen als succesvol en gewaardeerd door onze klanten.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kom in contact

Kunnen wij iets betekenen in jouw zoektocht naar een aannemer Ridderkerk en regio? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen en al je vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen