Aannemer Papendrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Papendrecht? Van Dorp Bouwgroep!

Denk je eraan om een aannemer Papendrecht en regio te kiezen voor jouw bouwproject of renovatie? Bij Van Dorp Bouwgroep zijn we altijd bereid om je te ondersteunen met deskundig advies en de uitvoering van verschillende projecten!

Bij ons staat vakmanschap en klantgerichtheid centraal. Of je nu een nieuwbouwproject, renovatie, verbouwing of onderhoudswerkzaamheden in omgeving Papendrecht overweegt; ons ervaren team staat klaar om jouw dromen te verwezenlijken. Wij streven ernaar hoogwaardige resultaten te leveren binnen de afgesproken deadlines en budgetten. Jouw visie is onze prioriteit en we bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat jouw project succesvol wordt afgerond.

Voel je vrij om ons vandaag nog een e-mail te sturen over jouw gewenste bouw- of klusproject in Papendrecht of bel direct met één van onze medewerkers. Ons enthousiaste team staat klaar om je verder te helpen!

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Van Dorp Bouwgroep als aannemer Papendrecht

Wij hebben veel ervaring in regio Papendrecht en kennen de regels en wetten voor bouwen in deze buurt heel goed. We hebben goede contacten met de mensen die leveren wat we nodig hebben en met de mensen die ons helpen bij de bouw. Dit zorgt ervoor dat jouw project zonder problemen verloopt. Als er toch problemen zijn, lossen we die snel op, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Of je nu een nieuw huis wilt bouwen, je huidige huis wilt opknappen, of gewoon kleine klusjes wilt laten doen; ons team kan het allemaal. We zorgen ervoor dat we goede materialen gebruiken en moderne manieren van bouwen toepassen, zodat jouw project helemaal voldoet aan de beste eisen. We houden je op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens de bouw en we willen dat het betaalbaar is voor jou, zonder dat we daarbij de kwaliteit uit het oog verliezen.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een offerte aanvragen?

Met Van Dorp Bouwgroep kun je diverse projecten realiseren. Wil je bijvoorbeeld een mooie overkapping voor je terras of denk je eraan om je dak helemaal op te knappen? Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen op onze website of je kunt ons bellen voor meer informatie over wat we doen als aannemer Papendrecht.

Heb je nog enkele vragen? Gebruik dan ons gemakkelijke contactformulier om deze te stellen of stuur een e-mail. Tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen