Aannemer Overschie

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Overschie? Van Dorp Bouwgroep!

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer Overschie om jouw bouwproject te realiseren, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Van Dorp Bouwgroep ben je helemaal aan het juiste adres.

Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in de plaatselijke bouwvoorschriften en de specifieke uitdagingen die de regio met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij jouw project efficiënt plannen en uitvoeren, met minimale complicaties onderweg. Of je nu droomt van een nieuwe woning, een renovatie van een bestaand pand of een kleinschaliger project; wij bieden een uitgebreid scala aan diensten die aan al jouw bouwbehoeften voldoen. Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om jouw visie tot leven te brengen met ongeëvenaarde kwaliteit, transparantie en communicatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bouw- of klusproject in Overschie te bespreken. Wij kijken ernaar uit om jouw partner te zijn bij het realiseren van jouw bouwdromen. Samen kunnen we iets buitengewoons tot stand brengen!

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Aannemer Overschie? Wij zijn jouw partner!

Met jarenlange ervaring in Overschie begrijpen wij de lokale bouwvoorschriften en hebben we sterke relaties opgebouwd met regionale leveranciers en onderaannemers. Dit stelt ons in staat om jouw project soepel te laten verlopen en eventuele complicaties snel op te lossen, zodat jij van gemoedsrust verzekerd bent.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of kleinere klussen; ons ervaren team biedt een breed scala aan diensten met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en moderne bouwtechnieken om jouw project aan de hoogste normen te laten voldoen. Onze transparante communicatie houdt je op de hoogte gedurende het hele project en we streven naar betaalbaarheid zonder in te leveren op kwaliteit. Jouw bouwproject in Overschie is bij ons in deskundige handen!

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag in contact komen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw bouwplannen of vraag direct een offerte via onze website aan. Als aannemer Overschie en omgeving helpt ons team van specialisten jou graag verder.

Wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en jouw bouwproject tot een succes te maken. Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen