Aannemer Oud-Beijerland

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Oud-Beijerland.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Oud-Beijerland

Aannemer Oud-Beijerland | Wil je een klus uitbesteden aan een betrouwbare aannemer Oud-Beijerland en omstreken? Dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Rotterdam en hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren.

Van Dorp Bouwgroep is begonnen als eenmanszaak in timmerklussen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vastgoed onderhoudsbedrijf met meerdere disciplines. Als aannemer Hoeksche Waard en regio Rotterdam zijn wij actief voor zowel bedrijven (/verenigingen) als particulieren. Onze specialisten kijken graag op maat met de klant mee naar de mogelijkheden en de beste oplossingen. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor de beste resultaten,

Direct weten wat wij voor jouw klus kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Aannemer Oud-Beijerland gezocht?

Vanuit onze vestiging in Rotterdam zijn wij actief in diverse werkzaamheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken dakrenovaties, aan- en verbouw en het plaatsen van allerlei soorten overkappingen. De klussen worden uitgevoerd door echte vakmensen, die slechts met de allerbeste materialen werken. Tijdens het uitvoeren van onze klussen hechten wij ook grote waarde aan duurzaamheid.

Zijn wij dan slechts actief in Rotterdam en omliggende plaatsen? Zeker niet! Wij zijn namelijk ook werkzaam als aannemersbedrijf in Oud-Beijerland en de Hoeksche Waard. Wij hebben al vele mooie projecten mogen afronden. Of het nu gaat om een totaalonderhoud voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) óf het plaatsen van isolatie in een particuliere woning; Van Dorp Bouwgroep is jouw partner!

Veelgestelde vragen:

Kom direct in contact!

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen in jouw zoektocht naar een aannemer Oud-Beijerland? Óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij helpen je graag verder met een passende oplossing. Graag snel tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.