Aannemer Numansdorp

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Numansdorp? Van Dorp Bouwgroep!

Op zoek naar een professionele en ervaren aannemer Numansdorp en omliggende regio? Dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep helemaal aan het juiste adres! Ons team staat graag voor je klaar om jou verder te helpen met diverse bouwprojecten en andere klussen.

Bij ons staat vakmanschap centraal. Als lokale aannemer begrijpen we de unieke wensen en behoeften van onze klanten in Numansdorp (en de omliggende gemeenten). Of je nu een nieuwbouwproject, een renovatie, een verbouwing of onderhoudswerkzaamheden plant; ons ervaren team is er om je dromen te verwezenlijken. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten, binnen de afgesproken deadlines en budgetten. Je visie staat bij ons op de eerste plaats en we bieden professioneel advies om je project tot een succes te maken. Onze reputatie in Numansdorp en daarbuiten is gebouwd op onze voortdurende inzet voor uitmuntendheid.

Laat ons je partner zijn bij je volgende bouwuitdaging. Neem vandaag nog contact met één van onze medewerkers op om een vrijblijvende offerte te ontvangen

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Jarenlange ervaring als aannemer Numansdorp

Ons hoofdkantoor, strategisch gelegen onder de rook van Rotterdam, vormt het kloppende hart van onze activiteiten. Vanuit deze centrale locatie zetten wij ons in om een uitgebreid scala aan opdrachten tot leven te brengen. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel bedrijven en verenigingen; ook particulieren kunnen bij ons rekenen op hoogwaardige service.

Als vooraanstaand aannemersbedrijf in de omgeving van Numansdorp onderscheiden onze vakmensen zich door hun expertise en toewijding. Ze gaan te werk met de modernste en meest hoogwaardige materialen om elke opdracht tot in de puntjes te realiseren. Of het nu gaat om bouwprojecten, renovaties, of specifieke constructiewerkzaamheden; wij staan garant voor kwaliteit en professionaliteit in al onze projecten. Uiteraard houden wij hierbij altijd rekening met de duurzaamheid van het project.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Of je nu de wens hebt van een prachtige terrasoverkapping of overweegt om een volledige dakrenovatie te laten uitvoeren; bij Van Dorp Bouwgroep zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. Aarzel niet om een offerte aan te vragen via onze website of om ons telefonisch te contacteren voor meer informatie over onze diensten als aannemer in Numansdorp.

We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen bij Van Dorp Bouwgroep: jouw partner voor hoogwaardige bouwprojecten en diverse andere kluswerkzaamheden!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen