Aannemer Maasdam

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Maasdam? Van Dorp Bouwgroep!

Als je op zoek bent naar een aannemer Maasdam en omstreken, dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep uit Hendrik-Ido-Ambacht helemaal aan het juiste adres! Ons team van vakmensen helpt je graag verder met jouw klus of bouwproject.

Ooit begonnen als een eenmansbedrijf gespecialiseerd in timmerwerk, maar inmiddels hebben wij ons in de loop der jaren getransformeerd tot een toonaangevend vastgoedonderhoudsbedrijf met verschillende expertisegebieden. Of het nu gaat om een individuele schilderopdracht of een dakrenovatie voor een Vereniging van Eigenaren (VvE); wij staan klaar om de meest passende oplossing te bieden. Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Hendrik-Ido-Ambacht, zijn we als aannemersbedrijf ook actief in Maasdam, Oud-Beijerland, Numansdorp en verschillende andere plaatsen in de Hoeksche Waard. Ons streven is altijd gericht op kwaliteit, met gebruik van hoogwaardige materialen en ons deskundige team van vakmensen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Wacht niet en kom direct in contact met één van onze medewerkers door even te bellen. Uiteraard kun je ook altijd even mailen of het contactformulier op onze website invullen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Wij zijn jouw aannemer Maasdam en regio!

Bij ons draait alles om vakmanschap. Als lokale aannemer begrijpen we de specifieke wensen en eisen van onze klanten, niet alleen in Maasdam maar ook in de omliggende gemeenten. Of je nu bezig bent met het plannen van een nieuwbouwproject, een renovatie, een verbouwing of onderhoudswerkzaamheden; ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Wij zijn vastbesloten om resultaten van topkwaliteit te leveren. Dit doen wij uiteraard altijd binnen de afgesproken deadlines en budgetten. Jouw visie staat bij ons centraal en we bieden jou graag deskundig advies om jouw project tot een succes te maken.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Als je direct een vrijblijvende offerte wilt ontvangen voor een van onze diensten als aannemer Maasdam, dan nodigen wij je graag uit om een prijsvoorstel aan te vragen via onze website of op een andere manier contact op te nemen.

We staan klaar om je verder te assisteren en kijken ernaar uit om jouw dromen werkelijkheid te maken bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen