Aannemer Hoeksche Waard

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van de Hoeksche Waard.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Hoeksche Waard

Aannemer Hoeksche Waard | Op zoek naar een professionele en ervaren aannemer Hoeksche Waard? De vakmensen binnen Van Dorp Bouwgroep kunnen jou verder helpen met diverse klussen! Wij zijn actief in onder andere aan- en verbouw, dakrenovaties, overkappingen en nog veel meer.

Tijdens onze klussen als aannemersbedrijf in de Hoeksche Waard houden wij natuurlijk ook rekening met duurzaamheid; denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een kwalitatieve isolatie in het dak, de muren en/of het raam. Op deze manier gaat er minder warmte verloren en nemen de maandelijkse energiekosten aanzienlijk af. Daarnaast past het plaatsen en installeren van zonnepanelen ook binnen onze mogelijkheden.

Meer informatie over wat wij specifiek voor jouw situatie kunnen betekenen? Twijfel dan niet om een vrijblijvende offerte via onze website aan te vragen. Onze specialisten bespreken graag de diverse mogelijkheden die bij jouw wensen passen.

Aannemer Hoeksche Waard inschakelen?

Onze organisatie is begonnen als eenmanszaak, dat gespecialiseerd was in timmerklussen. In de afgelopen jaren is Van Dorp Bouwgroep echter uitgegroeid tot een vastgoed onderhoudsbedrijf met diverse disciplines. Of het nu gaat om een particuliere schilderklus of een dakrenovatie voor een Vereniging van Eigenaren (VvE); wij kunnen jou gegarandeerd verder helpen met de beste oplossing. Navigeer direct via het hoofdmenu naar de gewenste dienst voor jouw situatie.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, maar natuurlijk zijn wij ook actief als aannemer Oud-Beijerland, Numansdorp en diverse andere dorpen in de Hoeksche Waard. Alle opdrachten worden uitgevoerd met de beste materialen en gerealiseerd op basis van ervaring en kennis van onze vakmensen.

Veelgestelde vragen:

Offerte? Geheel vrijblijvend!

Heb je nog enkele vragen met betrekking tot onze dienstverlening, onze organisatie of onze specialisten? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Dit kun je doen via het formulier op onze website of door even te bellen (of mailen).

Liever direct een offerte aanvragen voor een aannemer Hoeksche Waard? Vraag dan vrijblijvend een prijsvoorstel bij ons aan voor meer informatie. Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.