Aannemer Hendrik-Ido-Ambacht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf onder de rook van Hendrik-Ido-Ambacht.

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer in Hendrik-Ido-Ambacht

Als je op zoek bent naar een betrouwbare (en ervaren) aannemer Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving, dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep helemaal aan het juiste adres! Vanuit onze vestiging in Rotterdam voorzien wij, zowel particulieren als bedrijven, van op-maat-gemaakt kluswerk.

Wij zijn gestart als een ambitieuze eenmanszaak in timmerklussen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een groot aannemersbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht (en regio) met meerdere disciplines. Onze klussen zijn in de loop der jaren steeds groter en diverser geworden. Neem gerust even een kijkje naar onze projecten voor enkele voorbeelden. Of het nu gaat om een totaalonderhoud voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) óf het plaatsen van isolatie in een particuliere woning; Van Dorp Bouwgroep is jouw specialist!

Aannemer Hendrik-Ido-Ambacht kiezen? Van Dorp Bouwgroep!

Als aannemersbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht kunnen wij jou van meerdere oplossingen voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dakrenovaties, schilderwerk, overkappingen en nog veel meer. Tijdens onze werkzaamheden staat duurzaamheid altijd centraal. Wacht niet en navigeer direct via het hoofdmenu naar de gewenste dienst voor jouw situatie.

Al onze klussen worden uitgevoerd met slechts de beste materialen en gerealiseerd op basis van ervaring en kennis van onze vakmensen. Wij kijken graag op maat met de klant mee naar de mogelijkheden en de beste oplossingen voor zijn/haar situatie. Uit ervaring blijkt dat deze persoonlijke benadering optimaal werkt

Veelgestelde vragen:

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een aannemer Hendrik-Ido-Ambacht óf heb je nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten helpen jou graag verder en zorgen ervoor dat al jouw vragen worden beantwoord. Graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.