Aannemer Gorinchem

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Gorinchem? Van Dorp Bouwgroep!

Op zoek naar een aannemer Gorinchem en omgeving? Dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep helemaal aan het juiste adres! Ons team bestaat uit diverse vakmensen, waardoor wij een breed palet aan projecten kunnen realiseren.

Ons bedrijf is vlakbij Gorinchem gevestigd en we doen klussen op maat voor zowel particulieren als bedrijven. We begonnen als een kleine timmerwerkzaak en zijn nu een groot bouwbedrijf met veel verschillende expertises. Je kunt op onze website kijken om te zien wat voor werk we hebben gedaan en welke diensten wij aanbieden. Of je nu een Vereniging van Eigenaren (VvE) volledig wilt onderhouden of je huis beter wilt isoleren; reken op Van Dorp Bouwgroep als jouw betrouwbare aannemer.

Direct een vrijblijvend prijsvoorstel bij ons aanvragen? Vul dan het offerteformulier op onze website in voor meer informatie. Wij zullen zo vervolgens zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen over de diverse mogelijkheden.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Van Dorp Bouwgroep als aannemer Gorinchem

Van Dorp Bouwgroep heeft zijn hoofdkantoor strategisch gevestigd in de buurt van Gorinchem, zodat we gemakkelijke diverse projecten in regio Drechtsteden kunnen oppakken. Onze dienstverlening is niet beperkt tot zakelijke ondernemingen en verenigingen; wij bieden namelijk ook particulieren een hoogwaardige service.

Als vooraanstaand aannemersbedrijf in de regio van Gorinchem, onderscheiden onze vakmensen zich door hun uitgebreide kennis en ongekende toewijding. Ze maken gebruik van de nieuwste en meest hoogwaardige materialen om elk project tot in de kleinste details te realiseren. Of het nu gaat om bouwprojecten, renovaties, of gespecialiseerde constructiewerkzaamheden; wij waarborgen kwaliteit en professionaliteit in al onze projecten, met duurzaamheid als een belangrijk aandachtspunt.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie?

Wil je graag weten wat we als aannemer Gorinchem kunnen betekenen en overweeg je een gesprek over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze experts zijn beschikbaar om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden.

We kijken uit naar een kennismaking en graag tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen