Aannemer Dordrecht

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Dordrecht? Van Dorp Bouwgroep!

Als je op zoek bent naar een ervaren aannemer Dordrecht en omgeving, dan ben je bij Van Dorp Bouwgroep uit Hendrik-Ido-Ambacht helemaal aan het juiste adres!

Of het nu gaat om aan- en verbouw, dakrenovaties, overkappingen of andere projecten; wij hebben de expertise zeker in huis om jouw project succesvol af te ronden. Bij al onze werkzaamheden als aannemersbedrijf Dordrecht en regio streven we naar duurzaamheid. We zorgen bijvoorbeeld voor hoogwaardige isolatie in daken, muren en ramen, om warmteverlies te minimaliseren en energiekosten te verlagen. Daarnaast behoort ook de installatie van zonnepanelen tot onze mogelijkheden.

Wil je meer informatie over wat wij specifiek voor jouw situatie kunnen betekenen? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website. Onze specialisten bespreken graag de verschillende mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Jarenlange ervaring als aannemer Dordrecht

Ons bedrijf is oorspronkelijk gestart als eenmanszaak, dat gespecialiseerd was in timmerwerkzaamheden. In de loop der jaren is Van Dorp Bouwgroep echter uitgegroeid tot een vastgoed onderhoudsbedrijf met diverse disciplines. Of het nu gaat om het schilderen van jouw woning óf het renoveren van het dak van jouw Vereniging van Eigenaren (VvE); wij hebben altijd de best-mogelijke oplossing voor je. Via het hoofdmenu op onze website kun je direct naar de gewenste dienst navigeren die past bij jouw situatie.

Hoewel ons hoofdkantoor zich in Hendrik-Ido-Ambacht bevindt, zijn wij actief als aannemer in Dordrecht, Alblasserdam en vele andere dorpen binnen de Drechtsteden. Alle opdrachten worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen en gerealiseerd door vakmensen met jarenlange ervaring en kennis. Wel zo fijn, toch?

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over onze dienstverlening als aannemer Dordrecht en regio? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt het formulier op onze website invullen of ons bellen (of mailen).

Als je direct een prijsvoorstel wilt ontvangen, dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen