Aannemer Capelle aan den IJssel

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Capelle aan den IJssel? Van Dorp Bouwgroep!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer Capelle aan den IJssel en regio? Zoek niet verder, want bij Van Dorp Bouwgroep ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan bouwprojecten, renovaties, overkappingen, 3D-ontwerpen en meer!

Ons bouwbedrijf, gevestigd in de buurt van Capelle aan den IJssel en actief in de bredere omgeving van Rotterdam, staat klaar om zowel bedrijven, verenigingen als particulieren te ondersteunen met diverse diensten. Of je nu groot onderhoud nodig hebt voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) of een prachtige overkapping wilt laten realiseren voor je huis; ons gespecialiseerde team biedt op-maat gemaakt advies dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en zal ook de realisatie uit handen nemen.

Wij nodigen je van harte uit om direct contact met ons op te nemen voor uitgebreidere informatie over onze dienstverlening.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Van Dorp Bouwgroep als aannemer Capelle aan den IJssel

Ons bedrijf begon als een eenmanszaak in timmerwerk voor zowel bedrijven als particulieren in de regio van Capelle aan den IJssel. Na succesvolle voltooiing van talrijke projecten zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande dienstverlener die een breed scala aan opdrachten aankan. Dankzij onze rijke ervaring en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen we altijd een geschikte oplossing bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Bovendien staan we bekend als een toonaangevend bouwbedrijf in Capelle aan den IJssel en omgeving. Onze expertise omvat onder andere dakrenovaties, nieuwbouw- en renovatieprojecten, evenals gedetailleerde 3D-ontwerpen. Daarnaast hebben we ons sterk toegelegd op het verduurzamen van zowel woningen als bedrijfspanden, wat resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten voor onze klanten.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

We zijn er om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze vakmensen starten altijd met professioneel advies, waarbij duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.

Of je nu droomt van een fraaie overkapping of overweegt om een volledige dakrenovatie uit te voeren, bij Van Dorp Bouwgroep zijn de opties eindeloos. Voel je vrij om een offerte aan te vragen via onze website of om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze rol als aannemer Capelle aan den IJssel. Voor eventuele vragen kun je ook ons contactformulier invullen.

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen