Aannemer Alblasserdam

Modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf
onder de rook van Rotterdam

Neem vrijblijvend contact op

01.

Vakkundig
team

02.

Zowel zakelijk
als particulier

03.

Meerdere
disciplines

Aannemer Alblasserdam? Van Dorp Bouwgroep!

Ben je op zoek naar een professionele aannemer Alblasserdam en omstreken? Zoek niet verder! Met onze diverse specialismen en jarenlange ervaring kunnen wij jouw project volledig op maat realiseren bij Van Dorp Bouwgroep.

Vanuit ons hoofdkantoor, gelegen nabij Alblasserdam, zijn wij in staat om een breed scala aan klussen uit te voeren. Onze diensten zijn niet alleen beschikbaar voor bedrijven en verenigingen, maar ook voor particulieren. Als aannemersbedrijf in Alblasserdam en omgeving werken onze vakmensen met de nieuwste en beste materialen.

Wil je meer weten over onze organisatie en dienstverlening? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Wat ooit begon als eenmanszaak in timmerwerk voor bedrijven en particulieren is inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener met een breed scala aan disciplines.

Remy van Dorp & Henk-jan van der Perk

Van Dorp Bouwgroep als aannemer Alblasserdam

Ons aannemersbedrijf is enkele jaren geleden gestart als een eenmanszaak, gespecialiseerd in timmerwerk. In de loop der tijd zijn onze projecten steeds groter geworden en zijn we uitgegroeid tot een ambitieuze bouwgroep met diverse disciplines. 

Onze vakmensen gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of je nu een complete dakrenovatie nodig hebt of een overkapping wilt laten plaatsen; wij helpen je graag met onze expertise! Daarnaast bieden we ook diensten zoals 3D visualisatie en houtrotsanering. Neem gerust een kijkje bij ons uitgebreide dienstenpakket in het hoofdmenu van onze website.

Waarom van Dorp Bouwgroep?

Ons toegewijde en ervaren team kan bijna alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we nauwe samenwerkingen met gespecialiseerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. 

Van Dorp Bouwgroep voor:

  • Compleet van A tot Z.
  • Vakkundig team.
  • Gecertificeerd bedrijf.
  • Hulp bij vergunningaanvragen.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Positieve reviews en tevreden klanten.
  • Geen lange wachttijden.

Voor meer informatie neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag in contact komen?

Ontvang direct meer informatie over onze tarieven als aannemer Alblasserdam voor jouw specifieke opdracht. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier op onze website of bel direct met een van onze specialisten. Wij staan klaar om jou te informeren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Tot ziens bij Van Dorp Bouwgroep!

Zakelijke offerte

Vrijblijvend een zakelijke offerte aanvragen.

Particuliere offerte

Vrijblijvend een particuliere offerte aanvragen.

Betrouwbare partner voor duurzaam bouwen